Kadeřávková z Ulice na vyzývavé fotce? Laciné, lascivní…

Anna Kadeřávková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 12:33

Anna Kadeřávková se rozhodla fanouškům ukázat tak, jak ji vídá jen její nynější partner, rapper Strapo. Mladá hvězda Ulice ale podle řady příznivců na vyzývavé fotce překročila všechny hranice.

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Anna Kadeřávková k životu sociální sítě prostě potřebuje, v poslední době se jí ovšem daří poštvávat si fanoušky proti sobě. Nejprve se jí to podařilo vyhrocenou komunikací směrem ke kriticky smýšlejícímu muži, který ji vyčítal nesprávně označenou reklamu. Tentokrát šlo o něco jiného.

Představitelka Roziny se svlékla do spodního prádla, přehodila přes sebe pouze kostkované sáčko a nechala se vyfotit. Na snímku navíc laškovně vyplazuje jazýček a v ruce ještě drží banán. Řadu příznivců fotografie evidentně pobuřuje.

„Laciné! Vkus chybí, tohle už je spíš nevkus,“ stojí kupříkladu v komentářích. „Aničko, jste krásná dívka, proč snižujete svou hodnotu lascivními fotkami? A co ten jazyk? Copak je vám pět?“ tážou se fanoušci, podle kterých mladá herečka nemá nic takového zapotřebí.

Jedna z komentujících dokonce nejnovější fotografii zasadila do kontextu posledních dní, kdy Kadeřávková přestřelila vícekrát. „Ať už tu fotku vnímám vtipně nebo lehce, každopádně jsem zrovna Annu Kadeřávkou měla za úplně jiného člověka, než jakým se poslední dobou ukazuje,“ konstatovala.

Témata: Anna Kadeřávková