Lucie Vondráčková narovinu: MOJE LÁSKA!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 11:55 | Aktualizováno: 21. října 2019 16:21

Láska nepatří v posledních měsících k nejoblíbenějším tématům Lucie Vondráčkové, jelikož její vztah s hokejistou Tomášem Plekancem nedopadl podle představ. Teď ale zaznělo slovo "láska" přímo z jejích úst.

Lucie Vondráčková v nedávném rozhovoru přiznala, že ačkoliv našli s otcem jejích dětí Tomášem Plekancem společnou řeč ohledně rozvodu, na nový vztah se ještě opravdu necítí být připravená. Na začátku nového týdne přesto padla na jejím profilu na sociální síti upřímná slova o lásce.

Herečka a zpěvačka se totiž fanouškům po ránu ozvala z východočeského města, ke kterému má vřelý osobní vztah. „Slatiňany… moje láska,“ komentovala Vondráčková snímky od břehu protékající řeky Chrudimky. V jednom z komentářů pak prozradila, že další zastávkou na výletě bude nedaleká Seč.

Ve Slatiňanech, které leží nedaleko Chrudimi, prožili dětství Luččin otec Jiří i její teta, slavná zpěvačka Helena Vondráčková. Městečko na úpatí Železných hor evidentně přirostlo k srdci i Lucii, která se sem i po letech ráda vrací.

Někteří fanoušci ale evidentně netušili, že má Vondráčková k tomuto místu tak blízký vztah. „Ahoj Lucko, ty znáš Slatiňany? Já kousek od nich bydlím, cca 8 km,“ píše pod příspěvkem jedna z fanynek. Třeba se jí jednoho dne poštěstí herečku a zpěvačku někde v okolí potkat.

Témata: Lucie Vondráčková