ŠOK ve StarDance! Tragická Fridrichová neměla vypadnout?

Nora Fridrichová ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. října 2019 10:22

Jak se ukazuje, ale téměř zaručené tipy na vítěze různých soutěží nemusejí vždy korespondovat s realitou. Přesvědčila nás o tom moderátorka Nora Fridrichová, která opustila v sobotu soutěž StarDance.

Jedním z favoritů na vypadnutí byl podle sázkových kanceláří ještě donedávna pár ve složení Jakub Vágner a Michaela Nováková. Jak se ale ukázalo během prvního večera, ani zdaleka na tom nebyli tak špatně, jako jiné páry.

Kdo v prvním kole totálně propadl byli Ondřej Ládek a Markéta Dostálová. Porotě vadilo především to, že netancuje tělem, ale pouze nohama. Zaznělo dokonce, že k tanci nedošlo vůbec. 

Xindl X se ostatně i u sázkových kanceláří dostal na suverénně poslední místo a předpokládalo se, že zřejmě vypadne jako první. Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání, které, jak se ukázalo, není valné.

Velmi špatně jsou na tom byla u bookmakerů ale i Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský. I ona byla tak jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Jak se ale nakonec ukázalo, diváci zaveleli jinak a soutěž ani jeden z těchto párů neopustil. Kdo si na ně vsadil tak s výhrou neodešel. Přesto nemají vyhráno ani oni, už příští sobotu se rozhodne, kdo soutěž opustí znovu.

Témata: StarDance Nora Fridrichová