StarDance plná potížistů? Zásah policie na večírku!

StarDance 2019 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 21:57

Letošní Stardance je podle všeho plná potížistů. Na večírku po sobotním druhém kole jubilejní desáté řady, v němž se poprvé vyřazovalo, musela zasahovat policie. Čím se soutěžící provinili?

Redakce stars24.cz pro vás včera pečlivě sledovala druhé kolo letošní StarDance, které bylo prvním vyřazovacím. Taneční soutěž opustili moderátorka Nora Fridrichová a její taneční partner Jan Kohout. Jak bývá zvykem, po ukončení přenosu následoval večírek, kde parta zapíjela žal ze ztráty prvních dvou členů.

Mejdan byl to podle všeho divoký, na místo totiž museli i strážci zákona. Někdo z místních obyvatel nejspíš neunesl rušení nočního klidu po 22. hodině, zvedl telefon a zavolal na příslušné místo. O pár minut později už celebrity vysvětlovaly, co se děje.

Podle informací serveru blesk.cz dorazila k podniku hlídka městské policie, která se dala do řeči s dvojicí soutěžících. Soutěžící vyslali "do boje" youtubera Karla Kováře alias Kovyho a zpěvačku Tonyu Gravesovou. Byla to podle všeho správná volba, tanečníci nejspíš slíbili, že se problémy nebudou opakovat.

Večírek se ovšem bude konat nejspíš i za týden, a tak se těžko odhaduje, zdali se slib podaří dodržet. Už za týden se totiž s jubilejní desátou řadou StarDance rozloučí další hvězdný pár.

Témata: StarDance Kovy (youtuber) tonya graves Policie ČR