Agáto, to už je moc! Prachařová se ztrácí před očima!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 19:44 | Aktualizováno: 21. října 2019 15:23

Agáta Prachařová prožívá nelehké období, definitivní rozpad manželství s Jakubem Prachařem, který už má novou partnerku, sleduje ze zahraničí. Podle fanoušků se navíc ztrácí před očima.

Agáta Prachařová nemá chvíli klid ani během pobytu v zahraničí. Neustálou přítomností na sociálních sítích si za to ovšem může tak trochu sama. Tábor příznivců se jí tam sice zastal ve věci nové milenky jejího manžela, zároveň to ovšem pod jedním z příspěvků pěkně schytala.

„Strašně hubená. Myslím, že s pár kily navíc by Vám to slušelo víc. Trochu přibrat a budete wau, tohle je moc. Mně už to přijde moc, k tomu přeci jen trochu nervy a kila mizí. Běž raději na večeři, jsi moc hubená,“ zaznělo mimo jiné v diskuzi pod fotografií pohublé Prachařové.

Někteří fanoušci pátrali po příčině, jedna žena se upřímně Agáty zeptala, jak to dělá, že je tak hubená. Odpovědi modelky a moderátorky se nedočkala, kdosi si ale na vysvětlení troufl. „Nemá čas se najít,“ padlo na instagramu.

Na Agátě se podle followerů podepisuje manželská krize, kterou navíc umocnil fakt, že tento týden vyšlo najevo, že si její muž Jakub Prachař našel novou známost. Jde o modelku Denisu Dvořákovou.

Témata: Agáta Hanychová