Hana Krampolová: STRACH ze setkání s manželem Jiřím!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 18:22

Stav Hany Krampolové, která je už nějaký čas pod dohledem odborníků, se zlepšil natolik, že jí bylo umožněno setkání s manželem. Manželka známého baviče se těšila, zároveň ale přípravy provázely velké obavy.

Jak už jsme vás tento týden informovali, Hana Krampolová konečně mohla v doprovodu manžela Jiřího Krampola opustit léčebnu, kde se pod dohledem odborníků snaží vyléčit z několika závislostí, které si vypěstovala v uplynulých letech. Setkání to bylo velice dojemné, ale také plné obav.

Strach ze schůzky měla především Hanka, ačkoliv se ukázala, že její obavy byly zbytečné. „Bála jsem se, že už mě ani nepozná… Hned věděl, že jsem to já,“ cituje slova manželky známého baviče server ahaonline.cz.

Na setkání nechyběl ani pejsek známého páru. Fenka Žanetka je momentálně v dobrých rukou u někoho jiného. „Budu moc šťastná, až si ji budu moct vzít zase domů a chodit s ní na procházky k Vltavě,“ těší se Krampolová.

Spokojeně se tetelil i Jiří Krampol, který je štěstím bez sebe z toho, jak se stav Hanky mění k lepšímu. „Hanička přibrala patnáct kilo. Vypadá dobře a je to zase ona. To jsem si přál. Moc děkuju lidem z bohnické léčebny, že to dokázali,“ prohlásil podle zmíněného serveru.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol