Ivana Gottová očima Mistrova tajemníka: Ostrá slova plná upřímnosti!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 9:35 | Aktualizováno: 20. října 2019 23:19

Vdova Ivana Gottová je po smrti lidmi milovaného manžela Karla středem zájmu. Někdejší spolupracovník legendární zpěvák se o ní rozhodl promluvit. Zazněla poměrně ostrá, ale upřímná slova.

Karla Gotta (†80) dovedla k oltáři až jeho manželka Ivana, kterou vnímají rozporuplně i mnozí jeho spolupracovníci. Na prvním setkání s ní měl takové pocity i Mistrův tajemník Jan Adam, který prý za krkem občas cítí mrazení, které napovídá, že se s osobou, která je mu představovaná, nebude mít rád.

„A přesně tohle mrazení, tenhle instinkt se projevil i v roce 2003 na Žofíně, kde mi Karel představoval Ivanu. Se spoustou věcí, které dělala, jsem nesouhlasil,“ cituje upřímného Adama server blesk.cz. Zpěvákův někdejší zaměstnanec přiznal, že si s vdovou rozhodně nepřirostli k srdci.

„Rozhodně jsem nezaložil a ani nezaložím její fanklub, nikdy spolu nepojedeme na dovolenou, nicméně ji strašně obdivuju za to, co s tím Karlem musela od roku 2015 prožít, jak se o něj starala. Neumím si ani představit, co prožívala,“ prohlásil tajemník.

Adam dokonce chápe, že Ivana manželovi mazala z telefonu kontakty na přátele a spolupracovníky, pokud je to tedy pravda. „Karel neuměl říkat ne a jeho telefon měl skutečně kdekdo. Lidi mu volali, chtěli si povídat, ukázat známým, že mohou Gottovi zavolat, kdy se jim zlíbí, a nikdo netušil, jak moc je vytížený,“ konstatoval.

„Takže plně chápu, když pak jeho management převzala Ivana a on vážně onemocněl, že ho jednak chtěla chránit, protože ho každý ten telefonát strašně vyčerpával, a ona se pochopitelně nechtěla dostávat do podobných situací jako tenkrát my. Rozumím jí, opravdu,“ dodal Adam.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott