Prachař a Dvořáková to schytali: Tábor příznivců Agáty se ozval!

Jakub Prachař 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 21:29 | Aktualizováno: 20. října 2019 14:39

Takovou reakci mohli Jakub Prachař a Denisa Dvořáková očekávat. Tábor příznivců jeho manželky Agáty se rozhodl jim to na sociálních sítích pořádně vytmavit. Co zaznělo na adresu herce a modelky?

Včera to konečně prasklo, Jakub Prachař má podle všeho novou známost. Jak vás stars24.cz informoval, má jít o modelku Denisu Dvořákovou. Herec a moderátor měl přitom doma její kolegyni Agátu Prachařovou, která projevila lítost nad tím, co se stalo. A fanoušci se zatím staví na její stranu. 

„Nechápu ženu, kterou opustil manžel kvůli jiné ženě, že se zachová ještě více jako hyena a rozbíjí rodinu s malými dětmi. Copak je málo mužů svobodných nebo rozvedených? Připadá mi, že má hodně nízké sebevědomí, protože ženáči jsou většinou snadná kořist a nad manželkou, která se stará o malé děti, se lehce vyhrává. Agátě přeji pevné nervy,“ stojí v jednom ze vzkazů.

Příznivci Agáty se samozřejmě opřeli i do Jakuba. „Hanychovou nemusím, ale Prachař se bohužel chová jako idiot. Že s ženskou nechce žít, to je jedna věc, to se prostě stává, ale vysmívat se jí spolu s novou partnerkou, to je fakt ubohé. A zlé,“ zaznělo také.

Samotná Prachařová se k záletům manžela vyjádřila už několikrát. Sama se přitom jednou opřela do sokyně Dvořákové ve stylu, který připomínal výše zmíněný komentář jedné z fanynek. 

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka)