Gottova milenka promluvila! Karel pro mě ne…

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 19:11 | Aktualizováno: 20. října 2019 16:27

Karel Gott byl velký milovník, jemuž dlouhá desetiletí trvalo, než se konečně usadil s vyvolenou ženou. Stát se jí bezpochyby chtěla i jedna z jeho mnoha milenek Jitka Svobodová, která se po smrti Mistra rozhodla o jejich vztahu promluvit.

Po smrtí Karla Gotta (†80) se objevily informace, kolik žen prošlo jeho postelí. Pravdou je, že k oltáři ho dostala až Ivana Gottová. Jen pár dalších den si udrželo jeho přízeň po delší čas. Jedna z nich se teď rozhodla promluvit.

Jitka Svobodová je jednou z nejznámějších expartnerek zesnulého zpěváka, však také po jeho boku strávila pět let. V kontaktu navíc byli i po rozchodu. Dnes čtyřiapadesátiletá žena nechyběla na červnové oslavě osmdesátin ani při smutnější příležitosti, kterou byla zádušní mše ve svatovítské katedrále minulý víkend.

„Začali jsme spolu, když mi bylo devatenáct let a bylo to moc krásné. Myslím, že jsme se opravdu moc milovali,“ cituje super.cz vzpomínání Svobodové pro Blesk. „Občas mi poslal lístky na svůj koncert, proběhla večeře, nebo kafíčko,“ popsala, jak se jejich vzájemný vztah vyvíjel po rozchodu.

Na letošní narozeninové oslavě prý i ona vytušila, že Gottův čas mezi námi se chýlí ke konci. Vycítila prý, že se zpěvák loučí. „Pro mě ale Karel stejně neumřel,“ vzkázala Svobodová.

Témata: Karel Gott