Jakub Prachař si pohrával s Agátou: Zapírání a výsměch!

Jakub a Agáta Prachařovi 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 16:10

Krize hvězdného manželství, které podle všeho skončí rozvodem, nabírá na obrátkách. Jakub Prachař si našel novou známost, kvůli které hrál s manželkou Agátou hru. Zdroje z okolí páru prozradily, co se v posledních týdnech dělo.

Bylo by bláhové si myslet, že manželé Prachařovi mohou manželství ještě zachránit. Agáta Prachařová se sice nechala slyšet, že věřila v urovnání situace, jenže Jakub Prachař evidentně nebyl na stejné vlně. Herec a moderátor si totiž našel novou známost, modelku Denisu Dvořákovou.

Jeho žena sice působila dojmem, že o ničem neví, ale proslýchá se, že to tak není. „Nejdřív jí oznámil, že je znovu zadaný a že se Agátě spolu se svou novou partnerkou smějí,“ tvrdí zdroj expres.cz.

„Když na něj Agáta tlačila, aby jí sdělil, kdo to je, neřekl jí nic, jenom se jí vysmál, že je slavnější než ona, ale nemají důvod svůj vztah medializovat, čímž narážel na Agátu, která ke své práci média potřebuje,“ konstatovala osoba z okolí manželů. Prachařová se však pídila po pravdě a nakonec jí podle všeho zjistila.

Dvojnásobná maminka totiž věděla, že si manžel našel známost na Elite Model Look, myslela si však, že jde o Michaelu Kociánovou. „Pak ale zjistila, že jde o Denisu Dvořákovou. To byla rána. Proto si také z Izraele přivezla kamaráda surfaře, aby Jakub žárlil, ale ten když se to dozvěděl, hned prostřednictvím svých kamarádů informoval novináře, aby Agátu vyfotili,“ dodal zdroj.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka)