Charlotte Gottová: Fanoušky dojímá podoba se slavným tátou!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 15:33 | Aktualizováno: 20. října 2019 16:28

Charlotte Gottové prorokují lidé velkou budoucnost, pokud se vydá ve stopách slavného otce a bude se věnovat hudbě. Fanoušci si ovšem všímají i dalších věcí, které má jedna z mladších dcer s tátou společné.

Spousta fanoušků zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) si do jedné z jeho mladších dcer promítá tatínka. V Charlotte Gottové vidí po jejich společném duetu Srdce nehasnou, který boří hitparády, nástupkyni otce, která se vydá v jeho šlépějích a bude sbírat nejrůznější ocenění, třeba i Slavíky, pokud budou obnoveny.

Fanoušky však začíná dojímat i fyzická podoba Charlotte a Mistra v dobách počátků jeho hudební kariéry. Jak konstatuje server extra.cz, během zádušní mše za Gotta ve svatovítské katedrále si nešlo nevšimnout, že se Charlottka tatínkovi zamlada nesmírně podobá.

Většinu lidí přesto zajímá především to, jestli půjde ve stopách lidmi milovaného tatínka hudebně. Dobře našlápnuto má i podle slov Mistra, který dcerku označil za hotovou zpěvačku bez jakýchkoliv problémů. Poklonu ji složil i autor hitu Richard Krajčo.

„Hezky se na to (nahrávání písně – pozn. red.) připravovala se svou učitelkou zpěvu. V podstatě to pro ni byla její první velká zkušenost s velkým studiem a zvládla to na jedničku. Byla vynikající,“ řekl frontman kapely Kryštof Top Star magazínu.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott Richard Krajčo