Zoufalá Gottová se vrací k otázce dědictví: Nečekané vysvětlení!

Dominika Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 12:28 | Aktualizováno: 21. října 2019 21:10

Dominika Gottová propadá zoufalství kvůli mediálně propírané válce o dědictví po slavném tatínkovi, které svými výroky spustil její manžel Timo Tolkki. Mistrova nejstarší dcera nyní poskytla nečekané vysvětlení toho, co se stalo.

Dominika Gottová propadá zoufalství kvůli nemocnému manželovi. Timo Tolkki se po smrti Karla Gotta (†80) přihlásil o část dědictví, žádá vilu na Bertramce, nebo peníze. Se svou ženou to každopádně neprobral. Mistrova nejstarší dcera mluvila o nemocném výplodu jeho fantazie.

„Stále ještě truchlíme po tatínkovi a rozhodně jsem s nikým dědictví neřešila. Dokonce jsem to ani nerozebrala s manželem,“ řekla serveru blesk.cz s tím, že nemůže zaručit, že finský hudebník nebude vykládat další nesmysly.

Timo navíc doma zalhal, manželce se snažil tvrdit, že rozhovor neposkytl. Přísahal prý, že s nikým nemluvil a portál tn.cz si jeho citace vymyslel. Při poslechu nahrávky hovoru však měla Dominika poznat hlas svého muže. „Já chodím do práce a on se nudí doma. Je nemocný, a když mu někdo zavolá, chce si povídat a být zajímavý,“ vysvětlila.

Na závěr potvrdila, že válku o dědictví zatím rozhodně rozpoutat nehodlá. „Ano, něco jsem tatínkovi podepsala, ale už nevím, co to bylo. Rozhodně v tuto chvíli nic nenárokuji a počkám na klasické dědické řízení,“ uzavřela toto téma.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Ivana Gottová Karel Gott