Dominika Gottová: Poslední hovor s tátou… IVANA MI NEVĚŘÍ!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 8:28 | Aktualizováno: 20. října 2019 2:34

Dominiky Gottové jsou v posledních dnech plná média. Její finský manžel rozpoutal válku o dědictví, ona se snaží situaci krotit. Teď promluvila nejstarší dcera legendárního zpěváka o posledním hovoru s tátou. Proč jí Ivana nevěří?

Dominika Gottová je po nedávné smrti otce mimořádně sdílná, kvůli některým záležitostem, např. válce o dědictví, kterou rozpoutal její muž Timo Tolkki, jí ostatně nic nezbývá. Tentokrát přišla řeč na něco jiného. Mistrova nejstarší dcera prozradila, kdy naposledy s tatínkem mluvila.

Poslední telefonní hovor proběhl poslední zářijovou sobotu, tři dny před smrtí zpěváka, který už byl tou dobou velmi slabý. „Měl ale radost, že vypadám lépe, že se dávám dohromady. Telefonovali jsme si přes mobilní aplikaci, která přenáší i video. Ivana půjčila tátovi telefon do ruky, a tak jsme se viděli. A chválil mě,“ cituje jí server blesk.cz.

Dominika se pak snažila na Bertramku dovolat ještě v pondělí, ale to už měl Karel Gott vypnutý telefon a Ivana hovor nevzala. „Říkala jsem si hned, že se asi něco děje. V úterý v noci pak tatínek zemřel. Jsem ráda, že mě viděl, že je mi lépe. Ale bolí mě, že se nedočkal toho, že jsem si našla práci,“ lituje Gottová.

Manželé Gottovi věděli, že se Dominika sama snaží zbavit závislostí. „Přesto chtěli, abych šla do léčebny. Já ale nechci být nikde zavřená! Když jsem se pro něco rozhodla, tak to dotáhnu do konce,“ vzkázala a dodala smutnou informaci: „Ivana mi v tom ale nevěří.“

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott