Agáta Prachařová a vzkaz pro Jakuba: Kde bere tu jistotu?

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 16:59

Agáta Prachařová si srovnala myšlenky a znovu zareagovala na nejnovějším dění kolem manžela Jakuba. Herec a moderátor má podle všeho novou partnerku. Co mu vzkazuje jeho žena?

Jakub Prachař má podle všeho novou známost. Jak vás stars24.cz informoval, má jít o modelku Denisu Dvořákovou. Herec a moderátor měl přitom doma její kolegyni Agátu Prachařovou, vztah byl ovšem už delší dobu poznamenán krizí a všechno nasvědčovalo tomu, že manželství skončí rozvodem.

Informace o nové ženě v okolí manžela Prachařovou evidentně zaskočila. V první reakci uvedla, že věřila, že se nakonec vše urovná, a projevila lítost. Po chvíli ale poskytla další vyjádření, v němž už byla o poznání sdílnější.

„Já se musím starat o děti, na tohle nemám čas,“ řekla extra.cz s tím, že nebude odpovídat na každý jednotlivý dotaz, který jí v posledních dnech chodí. Vzápětí ale překvapila tvrzením, že je se svým mužem v kontaktu.

„S Jakubem jsme v kontaktu a věci, které mezi námi jsou řešíme a budeme řešit jedině spolu. Některé události nejsou vždy úsměvné, zvlášť s ohledem na děti, ale podobné situace se prostě dějí. Jsem si jista, že jakýkoliv vývoj věcí mezi námi proběhne v klidu a tak, abychom oba zůstali v životě Mii a Kryšpína,“ vzkázala dvojnásobná maminka.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař