Jakub Prachař: Rozvod? Agátu nahradila topmodelka Dvořáková!

Jakub Prachař 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. října 2019 10:34 | Aktualizováno: 19. října 2019 14:15

Jakub Prachař (36) je sice stále ženatý s Agátou (34), už dávno je ale jasné, že tenhle vztah je u konce! Spekuluje se o tom, že už několik měsíců randí s úplně jinou ženou!

Ještě nedávno se mluvilo o tom, že za krach manželství Prachařových může Jakubův románek se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49). S ní se Prachař setkal díky show Česko Slovensko má talent, kde oba porotcují. Bylo tak jasné, že rozvod je na spadnutí. 

Jenže teď se ukázalo, že Jakub Prachař už nějakou dobu randí s někým jiným! Jakub svou novou partnerku poprvé potkal na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, zajiskřit to mezi nimi ale údajně mělo až o zhruba měsíc a půl později.

Takže koho to vlastně Jakub sbalil? Podle Blesku jde o topmodelku Denisu Dvořákovou. Jakub a Denisa se setkali na srpnovém finále Elite Model Look. Akcí provázel právě Prachař a modelka zasedla v porotě. Od té doby spolu prý chodí na koncerty, dokonce spolu prý vyrazili i na chalupu do Krkonoš.

Ani jeden z nich sice vztah oficiálně nepotvrdil, Samotná Denisa ale už před finále modelingové soutěže připustila, že někoho má. „Randím. Kdo nerandí, když je svobodný,” řekla pro Super.cz modelka.

Dvořáková v poslední době velké štěstí v lásce neměla! Loni ji od ní po třech letech odešel manžel Martin Hromkovič. Ten se zakoukal do švýcarské tenistky slovenského původu Belindy Benčičové!

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka) Diana Mórová