Válka o majetek Karla Gotta (†80): HROZÍ ROZKOL v rodině! Vdova Ivana…

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 10:42 | Aktualizováno: 19. října 2019 13:15

Válka o dědictví po Karlu Gottovi nabírá na obrátkách. O svůj díl se přihlásil manžel Dominiky Gottové Timo, avšak se svou ženou předem nic nekonzultoval. Mistrova nejstarší dcera má teď právem obavy z toho, jak to ovlivní rodinné vztahy.

Možná se to dalo po smrti legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) čekat, však jsou ve hře nemalé peníze, které Mistr za svého života nastřádal. Válka o dědictví přesto nepřestává překvapovat. Nejstarší dcera Dominika Gottová se dokonce obává toho, že hrozí rozkol v rodině. Za všechno může její finský manžel.

Timo Tolkki jasně formuloval nároky páru – chce dva miliony eur, nebo vilu na Bertramce. Háček je v tom, že jeho žena o ničem nevěděla a rozhodně nic nepožaduje. Podle všeho navíc proti podpisu dokumentu, který popisoval, jak to s dědictvím bude, obdržela od otce jistý peněžní obnos.

Proto ani není divu, že se Dominka Gottová obává toho, aby manželovo jednání nepošramotilo vztahy v rodině. „Mám velký strach, aby ty Timovy nepodložené řeči nezhoršily naše vztahy s Ivanou,“ řekla upřímně serveru ahaonline.cz.

Dominika se tak dostala do situace, která jí přivádí k zoufalosti. „Jako by osud momentálně testoval, co všechno ještě unesu! Smrt tatínka, doma psychicky nemocný manžel,“ posteskla si na závěr.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Timo Tolkki Karel Gott