Princ Harry zuří: Dianu mu všude připomínají nejhůře, jak to jde!

Princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 10:04 | Aktualizováno: 19. října 2019 13:14

Princ Harry promluvil do televize o nedávné cestě do Afriky a přitom si nezapomněl trochu postěžovat na to, co se mu děje po celém světě. Jeho tragicky zesnulou maminku Dianu mu lidé připomínají vůbec nejhůře, jak to jen jde.

Princ Harry má za sebou zahraniční cestu do Afriky, kde ho doprovázela i manželka Meghan a kam vzal také malého synka Archieho. Podíval se tak na místa, která před lety navštívila i jeho tragicky zesnulá maminka princezna Diana. Logicky tak na toto téma přišla řeč v dokumentu An African Journey.

Zrzavý člen britské královské rodiny prozradil, jaké emoce to v něm vyvolává. „Je to rána, která pořád bolí,“ řekl Harry o smrti matky, která je pro něj stále tou největší inspirací. Prince motivuje snaha dokončit její dílo.

Být vyslancem královské rodiny ale není pro Harryho jednoduché. „Vždy když vidím kameru nebo blesk z fotoaparátu, vrací mě to zpátky v čase. V tomhle směru je to ta nejhorší připomínka jejího života,“ prohlásil na rovinu. Na cestě do Afriky si však vážil možnosti jít ve stopách matky.

„Být tady 22 let poté a pokoušet se dokončit, co započala, je nesmírně emotivní. Všechno, co dělám, mi jí připomíná. Jak jsem již říkal, v této práci a s ní spojeným tlakem jsou mi připomínány i ty zlé věci, bohužel,“ posteskl si na závěr.

Cesta do Afriky byla každopádně mimořádně úspěšná, popularita páru opět dosáhla vrcholu. Stalo se to především díky tomu, že se Harry a Meghan rozhodli fanouškům ve vší kráse ukázat malého Archieho.

Témata: Princ Harry Lady Diana královská rodina (gbr)