Bertramka po smrti Gotta: Tajemná žena střídá záhadného muže!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 8:24 | Aktualizováno: 19. října 2019 11:58

Vila na Bertramce po smrti Karla Gotta konečně ožívá. Vdova Ivana sice na místo stále nedorazila, ale lidé s právem vstoupit už se tam objevili. Nejprve to byl záhadný muž, kterého pro tentokrát vystřídala neméně tajemná žena.

Jak už vás stars24.cz informoval, chod vily zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) se pomalu začíná vracet do normálu. Vdova Ivana Gottová a její dvě dcery se na místo skonu milovaného manžela, resp. tatínka ještě nevrátily, ale na Bertramce už se objevili první lidé.

Nejprve to byl rodinný řidič Daniel Josefi, který se tu ukázal v úterý. Sebral pár květin, ovladačem si otevřel vrata a vstoupil do rezidence. Kontrolou nemovitosti neztrácel mnoho času a po několika minutách vilu opět opustil. O den později se však na místě opět něco dělo.

Tentokrát dorazila tajemná mladá žena. Brunetka v botaskách se nejprve zastavila u plotu, do krabice posbírala několik svíček a vzala je na dvorek. Pak si otevřela dálkovým ovladačem a vstoupila do domu, kde se zdržela zhruba 20 minut. Poté odjela pryč.

Podle serveru blesk.cz šlo nejspíš o někoho z početného rodinného personálu, anebo některou z kamarádek vdovy Ivany. Zmíněný web dokonce naznačuje, že se možná schyluje k návratu rodiny domů. Tak uvidíme…

Témata: Karel Gott Ivana Gottová