Gottová ve válce o dědictví přitvrdila!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 15:05 | Aktualizováno: 18. října 2019 10:05

Válka o dědictví po Karlu Gottovi evidentně započala, ale manžel Dominiky Gottové Timo se hned v jejím počátku dostal do velkého oslabení. Postavila se proti němu dokonce vlastní manželka, která pronesla rázná slova.

Chvíli to vypadalo, že se Dominika Gottová jen krátce po posledním rozloučením s milovaným tatínkem Karlem Gottem (†80) pustí do války o dědictví. Vdova Ivana Gottová nejspíš nevěřila, že si tak brzy bude někdo nárokovat majetek po zesnulém Mistrovi, ale stalo se. Požadavky finského manžela Dominiky dorazily do Česka až z Finska.

Muzikant Timo Tolkki totiž jasně formuloval, jakou část dědictví žádá pro sebe a svou ženu, a to bez vědomí Dominiky. Chtěl dva miliony, nebo vyhlášenou vilu na pražské Bertramce, která se po smrti Gotta stala pietním místem. V posledních dnech se tam ale situace uklidňuje, na rozdíl od záležitostí kolem pozůstalosti po zpěvákovi.

Dominika Gottová totiž potvrdila, že zatím rozhodně nic nepožaduje. „Je to chorý výplod fantazie mého nemocného manžela, stále ještě truchlím po tatínkovi a rozhodně jsem s nikým dědictví neřešila,“ cituje super.cz z jejích slov pro Blesk.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka ale ještě přitvrdila, když prohlásila, že by její muž měl skončit pod dohledem odborníků. „Můj muž Timo by potřeboval do ústavu, bohužel nejsem schopna zaručit, že nebude vykládat další nesmysly,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Ivana Gottová