Rozvod Prachařových? Po Žilkové se ozvala i Batulková!

Dana Batulková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 14:35

Jakub a Agáta Prachařovi se podle všeho rozvádějí a své si k tomu chtějí říct i obě tchyně. Už dříve konec vztahu propálila Veronika Žilková, teď se ozvala i Dana Batulková. Jak se na celou krizi dívá ona?

Rozvod manželů Prachařových propálila jedna tchyně, herečka Veronika Žilková, která je maminkou Agáty Prachařové. Teď se konečně ozvala i ta druhá, rovněž herečka Dana Batulková. Kdo čeká, že u ní její syn Jakub Prachař nejde zastání, ten se mýlí.

„Myslím si, že je to čistě jejich věc, my se do toho nijak nepleteme,“ vzkázala prostřednictvím super.cz za sebe a dceru Marianu. „Nemluvíme o tom, je to jejich život. Já už na takhle velké děti nemám páky,“ doplnila rezignovaně vzápětí.

Batulková dokonce odmítla postavit se na stranu syna a říct, že je v právu. „Musí si dělat, co umějí, to už rodičům ani sestře nepřísluší ovlivňovat. Nejsme na ničí straně, abychom řešily, kdo udělal chybu. My to ani nevíme. Je to jejich život, my s nimi nebydlíme, musejí to vyřešit oni dva. Opravdu nikomu nestraním,“ uvedla.

Ačkoliv sám Prachař na veřejnosti rozhlašuje, že už bude brzy svobodný, jeho maminka si netroufá odhadovat, jestli jde o definitivní konec manželství. „Uvidíme časem. Opravdu to nevíme. Jakub je kluk, nesvěřuje se,“ dodala oblíbená herečka.

Témata: Dana Batulková Jakub Prachař Agáta Hanychová