Svalovec Filipi zlobí? Žárlivka Lucie Bílá na něj nasadí syna!

Lucie Bílá s partnerem a synem Filipem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 13:21

Vztahy dvou věkově vzdálených partnerů často naráží na svoje limity, Lucie Bílá by však o svého výrazně mladšího svalovce Radka Filipiho přišla jen opravdu nerada. Proto dokonce neváhá na něj nasadit svého syna Filipa.

Je to láska jako trám, řekne se snad úplně každý, kdo zavítá na sociální síti na profil Lucie Bílé a vidí její zamilované fotografie s partnerem Radkem Filipim. Vůbec to nemuselo být, nebýt zásahu zpěvaččina jediného syna Filipa, který zakročil, když se jeho maminka se svalovcem na nějaký čas rozešla.

„Největší problém s tím měl můj syn Filip. Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, co tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ přiznala zpěvačka před časem Blesku. Teď by o něj už nerada přišla, a tak má jasný plán. Filipi se chystá do zahraničí a Bílá zkrátka nemůže připustit, aby se tam zakoukal do nějaké jiné ženy.

Svalovec má namířeno do exotické Brazílie na světový šampionát v kulturistice, kam se slavně kvalifikoval. Sám ale do Jižní Ameriky nepojede, doprovod mu bude dělat v Lucčině nepřítomnosti její syn Filip.

„Já bych hrozně rád, ale bohužel to z pracovních důvodů nepůjde. Jsou divadelní představení a Lucka má hodně práce. Do Brazílie vlastně pojedu s Filipem, ten mi udělá takový doprovod,“ prozradil Filipi dle serveru ahaonline.cz týdeníku Sedmička.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi