Dalibor Janda: Ve vzkazu pro Karla Gotta prozradil nepříjemné tajemství!

Dalibor Janda

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2019 11:54

Zpěvák Karel Gott v osmdesáti letech prohrál svůj boj se zákeřnou nemocí. Patřil k legendám československé hudební scény a úspěchu dosáhl i v zahraničí. Zpěvák Dalibor Janda teď prozradil nejen to, co mu vzkazuje do nebe, ale i jak to skutečně chodí v českém šoubyznysu!

Kolegové i přátelé Karla Gotta se shodují na tom, že zpěvák za svůj úspěch vděčí své obrovské pokoře, ctižádosti a profesionalitě, kterou by mu mohli závidět mnozí umělci. S tím souhlasí i zpěvák Dalibor Janda!

Do hudebního nebe Mistrovi popřál zejména klid. Jenže nezůstal jen u toho! Známý rocker si totiž servítky nebral a odhalil i to, o čem mnozí nemají vůbec tušení!

Co by si ještě přál: „Aby tady na nás koukal tak nějak spravedlivě a aby nás tady tak trošičku dirigoval ke kolegialitě. Protože v té branži je přátelství mezi celebritami jen naoko. Je to jen rádoby před tou obrazovkou,“ promluvil o odvrácené straně stranu slávy „Hurikán“ Janda pro Nový čas.

Celebrity podle něj sice rády tvrdí, jak se přátelí, ale často to prý není vůbec upřimné. „I když samozřejmě jsou některé partičky lidí, které spolu pracují a potřebují se navzájem. Tam to trošku funguje,“ práskl zpěvák.

Jenže pak se ti stejní lidé podle jeho slov za zády pomlouvají, když si myslí, že je dotyčný neslyší.: A to se mu samozřejmě vůbec nelíbí! 

Témata: Karel Gott Dalibor Janda celebrity