Vlaďka Erbová: Nový život, stěhování, soud!

Vlaďka Erbová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 12:16

Vlaďka Erbová si zvyká na nový život, další kapitolu začala s dětmi psát v rodném Mostě, kam se přestěhovala z Brna, kde žila s hokejistou Michalem Gulašim. Jsou spolu ještě někdy v kontaktu?

Jsou to už čtyři měsíce, co vyšlo najevo, že vztah Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho je definitivně v troskách. Pro modelku z toho vyplývalo jediné – musela si sbalit kufry a i s dětmi se vrátit do rodného města na severu Čech. Stěhování podle všeho už úspěšně proběhlo.

„Vlaďka je už zabydlená v Mostě. Zná to tam, cítí se tam jako ryba ve vodě a po ruce má příbuzné, když je potřeba s něčím pomoci. Dcera chodí na gymnázium v jiném městě,“ prozradil extra.cz člověk z okolí někdejšího páru, který má informace i o Gulašim.

Hokejista prý se svou expartnerkou přerušil veškeré styky. „Už v létě dával jasně najevo, že pro něj Vlaďka už nic neznamená a systematicky se jí vyhýbal. Teď už je v domě naštěstí sám a plně si to užívá,“ dodal zdroj zmíněného serveru.

Erbová má přesto stále starostí dost, např. soudní spor s exmanželem Zdeňkem Bahenským. Soud měl v září ve věci rozhodnout, ale Erbová prý přišla bez advokáta, vypovídat odmítla, načež právník poslal soudu námitku podjatosti. Na definitivní rozhodnutí si tedy obě znesvářené strany budou muset ještě nějaký čas počkat.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši Zdeněk Bahenský