Leoš Mareš odmítl moderovat Superstar: Nabídka, která se neodmítá!

Leoš Mareš 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 21:04

Leoš Mareš patřil k talentové soutěži SuperStar neodmyslitelně jako moderátor, těmto dnům je ale podle všeho konec. Od televize totiž dostal jinou nabídku, která se prostě neodmítá.

Leoš Mareš byl s moderováním talentových soutěží, mezi které se řadí i SuperStar, odjakživa neodmyslitelně spjatý, skoro stejně jako s uváděním ranní show na jednom z tuzemských rádií. Nabídka z televize logicky přišla i tentokrát, ale všechno je trochu jinak.

„Tak je to tutovka, Nova už podepsala Leoše Mareše,“ prozradil zasvěcený člověk serveru extra.cz. Jenže… „Tentokrát ale nebude moderovat, posadí se vedle Paľa Habery,“ doplnil vzápětí. To znamená, že moderátor, který ovšem i v hudební branži zaznamenal nemalé úspěchy – např. vyprodané hokejové haly, usedne do poroty.

Kromě Habery, stálého a dlouholetého člena poroty, se má její sestava zcela obměnit. Po angažování Mareše jsou tedy stále volná dvě místa, jejichž obsazení je zatím nejasné.

„Leoše Mareše jsme si vybrali z jednoduchého důvodu. Diváci ho mají rádi a navíc perfektně rozumí šoubyznysu. Je pohotový a vnese do toho víc legrace z jiné strany, než z jaké jsme zvyklí,“ konstatoval zdroj zmíněného serveru.

Témata: Leoš Mareš Superstar