Dominika Gottová: Nechce soud, ale rozvod... Timo poslal JASNÝ VZKAZ!

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 19:29 | Aktualizováno: 17. října 2019 17:01

Rozvodová sága kolem nejstarší dcery legendárního zpěváka Karla Gotta nabírá po smrti Mistra na obratkách. Dominika Gottová si se svým finským manželem Timem vyměňuje vzkazy přes média. Jaké jsou nejnovější informace?

Když Dominika Gottová o víkendu opět navštívila Česko, aby se ve svatovítské katedrále naposledy rozloučila s tátou Karlem Gottem (†80), hlavou se jí už možná honily myšlenky na rozvod. Nejstarší dcera legendárního zpěváka totiž přiznala, že ve svazku s finským hudebníkem Timem Tolkkim není všechno ideální.

„Timo je muzikant a bohém, už je nějakou dobu bez práce a nedokáže uživit rodinu. Timo byl měsíc na turné po Jižní Americe a vrátil se bez peněz. Tvrdí mi, že mu pořadatel údajně nezaplatil. Nevím, jak to bylo doopravdy. Nějak jsem mu přestala věřit,“ přiznala pro blesk.cz.

Důvěru manželky si Tolkki nezískal ani nečekaným vyjádřením, které se svou ženou vůbec nekonzultoval. Timo totiž žádá větší část dědictví po Mistrovi pro sebe a Dominiku – buď chce 2 miliony eur, nebo vilu na Bertramce.

Gottová už ale prohlásila, že tyto činy jejího muže jsou jedním z důvodů právě vrcholící manželské krize. Timo ale věří, že všechno dobře dopadne. „Dostaneme se z toho,“ řekl serveru tn.cz.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki