Kopřivová to po trapasu partnera schytala: Skončíte jako…

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 16:13

Veronika Kopřivová už asi mnohokrát slyšela, že rozchodem s Jaromírem Jágrem si zrovna nepolepšila. Po posledním trapasu nového partnera Miroslava Dubovického navíc zjistila, že je lidé srovnávají s jedním nechvalně proslulým párem.

Jak vás stars24.cz informoval, nový přítel Veroniky Kopřivové Miroslav Dubovický selhal ve snaze vyrovnat se sportovním úspěchům jejího expartnera Jaromíra Jágra a utrpěl drtivou porážku. V kleci vydržel na nohou jen 89 vteřin, než jej soupeř Vilém Cao poslal dobře mířenou ranou k zemi. Mírovi navíc přivodil nepříjemné zranění.

Celá věc samozřejmě neunikla pozornosti nejrůznějších škarohlídů na sociální síti, kteří se Mírovi vysmáli. A nejenom jemu, což dokumentuje následující komentář na instagramu modelky: „Slečna Kopřivová a její přátel jsou nástupci Kristelové a Řepky a baví celý národ. Děkuji tomuto novému páru, že baví celou ČR.“

Kopřivová si ovšem srovnání s párem, který tvoří mj. fotbalista ve výkonu trestu, nenechala líbit. „Tenhle týpek by nevylezl ani ty schody ke kleci. Je to příživník, tak mu nevěnujme pozornost,“ napsala a o pár řádků níž ještě dodala: „Lidská malost prostě nemá hranice.“

Jenže autor původního komentáře, skrytý pod přezdívkou Fantomas, ještě reagoval. „Kdybys nebyla hloupá a strašně afektovaná, tak bych si tě třeba někdy pozval jako reklamního maskota mojí firmy, kterou jsem vybudoval od nuly bez cizí pomoci a bez toho, abych se přiživoval na někom, kdo je známej,“ vzkázal Kopřivové.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický