Charlotte Gottová a sestra Nelinka (Nelly): ODHALEN TAJNY VZOR po zesnulém tátovi

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 15:33 | Aktualizováno: 16. října 2019 18:45

K lidmi milovanému tatínkovi a jeho pěveckým schopnostem bezpochyby sestry Charlotte a Nelly Gottovy vzhlížely, ale otec nebyl jejich jediným vzorem, co se hudby týká. Koho berou Mistrovy dcery jako velkou inspiraci?

Všude se píše o tom, že ve šlépějích zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) se vydá z jeho dvou mladších dcer třináctiletá Charlotte, která s milovaným tatínkem stihla před jeho odchodem nazpívat mimořádně úspěšný duet Srdce nehasnou. Ten pro ně napsal Richard Krajčo. Nikde ale není psáno, že to tak opravdu bude.

K tátovi bezpochyby vzhlížela i o dva roky mladší Nelly Sofie, obě dívky navíc sdílí ještě jeden společný vzor z oblasti populární hudby. Dokonce je kvůli němu potřeba rozhlédnout se přes oceán, jelikož jde o osobnost světového formátu.

Není žádným tajemstvím, že obě Gottovy dcery inspiruje americká zpěvačka Ariana Grande, stačí se podívat na profil Charlotte na sociální síti, který o tom vypovídá dodnes. Ariana je velkou hvězdou po celém světě, v minulosti ji ovšem potkala i jedna nepříjemná zkušenost. Během její show v Manchesteru došlo v květnu 2017 k teroristickému útoku, při kterém zahynulo 22 lidí.

Koncerty této hvězdičky proto logicky doprovázejí velká bezpečnostní opatření, jinak tomu nebylo ani v pražské O2 aréně. Vystoupení Ariany si přesto nenechaly Charlotte a Nelly ujít. Uvidíme, třeba se s talentem po Mistrovi jednoho dne dočkají podobných úspěchů.

Témata: Charlotte Gottová Ariana Grande Karel Gott