Nemocná hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Tohle je její nový přítel!

Anna Kadeřávková se pochlubila novým přítelem! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2019 13:52 | Aktualizováno: 16. října 2019 17:00

Hvězda seriálu Ulice Anna Kadeřávková (22) se pochlubila novým přítelem! Už pár měsíců randí se slovenským rapperem Jánem Strapcem (30), známým pod uměleckým jménem Strapo. A i když spolu nejsou příliš dlouho, už si v Bratislavě zařizují společné bydlení!

I když se o jejím novém partnerovi spekulovalo už delší dobu, až teď Anna Kadeřávková alias Rozina z Ulice prozradila, že je opravdu zadaná! Na instagramu se pochlubila snímkem, který ji zachycuje ve vášnivém objetí v bazénus rapperem Strapem!

„Každá česká vlajka má slovenský klín,“ napsala k fotce s odkazem na text známé písně skupiny Chinaski.

Mladý pár spolu už dokonce bydlí! „Atmosféru našeho nynější domova zachytil přítel na týhle momentce, když odcházel do práce,“ pochlubila se před pár dny Anna fotkou, na které sedí na zemi pod kuchyňskou linkou. 

Herečku v poslední době trápily zdravotní problémy, takže střídavě odpočívá a pracuje na zařizování příbytku. „Už týden se léčím z virózy. Každý ráno si dělám před snídaní teplej čaj a pak střídavě spím nebo beru šroubovák a v pyžamu montuju nábytek v novým domově, kterej pomalu roste,“ svěřila se mladá herečka.

Znamená to, že jejich hnízdečko ještě není úplně hotové. „Všude jsou krabice, kopy oblečení a papírů a my ještě nemáme ani jídelní židle, natož třeba gauč, kam bych si s tím čajem mohla sednout. A co teprv třeba vypraný prádlo... o tom se mi zatím jenom zdá, protože pračka dorazí až za dva tejdny,“ svěřila se Anička. A i když přiznává, že stěhování nesnáší, je přesvědčená, že to nakonec bude stát za to!

Protože ji ale její zdraví opravdu trápí, obrátila se nakonec s prosbou o pomoc na své příznivce. „Kdybyste někdo měl tip na něco ozkoušenýho a účinnýho na podporu imunity, kterou mám na bodě 0, tak sem s tím, budu moc vděčná. Sem tam se mi vracej symptomy boreliózy a kor v tomhle podzimním počasí a okolním stresu bych svýmu tělu chtěla co možná nejvíc pomoct to zvládnout,“ dodala Anna Kadeřávková.

Témata: Anna Kadeřávková