Karel Šíp: Utajené problémy a strach z natáčení Všechnopárty!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2019 11:38 | Aktualizováno: 16. října 2019 13:55

Karel Šíp (74) už roky moderuje divácky velmi oblíbený pořad Všechnopárty. Za ty roky nasbíral řadu historek, některé ale příliš příjemné nejsou! Jak se moderátor svěřil, před natáčením často prožívá pořádnou hrůzu!

Všechnopárty již neodmyslitelně patří k pátečním večerům na České televizi. Sám Karel Šíp, který před kamerami působí jako suverén, ale přiznal, že před každým natáčením má velké obavy! Proč? Kvůli výběru toho správného hosta!

„Když narazíte na introverta, zestárnete během patnácti minut o rok. Poznám to už ve druhé minutě, ale nemůžu říct: 'Aha, tak děkuji, to je omyl, pardon, na shledanou.' To se prostě musí dojet za každou cenu,“ vysvětluje Šíp.

Nejednou už se mu stalo, že měl chuť rozhovor prostě ukončit! „Nebudu vám říkat s kým a kdy, ale spletl jsem se mockrát," přiznává moderátor v rozhovoru pro Reflex. 

Před natáčením je tak vždy jako na trní! „Každý týden stojím minutu před začátkem natáčení Všechnopárty v portále a nemám  nejmenší představu, jak to dostrkáme do konce. Často je to výstřel do tmy,“ posteskl si.

Problém podle něj není v hostech z řad herců nebo zpěváků, které člověk zná, i když třeba jen pasívně. „Ale mluvím o oborových hostech, co nereprezentují sami sebe, ale to, co dělají," dodává Karel Šíp.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty