Charlotte Gottová: Obrovský nápor na psychiku kvůli tátovi!

Charlotte Gottová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 10:04 | Aktualizováno: 16. října 2019 12:00

Obrovský nápor na psychiku zažila po smrti milovaného tatínka Karla Gotta jeho dcera Charlotte Ella, a tak není divu, že se objevily informace o tom, jak moc to pro ni bylo v sobotu těžké. A nejenom v sobotu...

Dnes je to čtrnáct dní, co bylo národu oznámeno, že po dlouhé a těžké nemoci zemřel zpěvák Karel Gott (†80). Mistr po sobě zanechal vdovu Ivanu Gottovou a dvě nezletilé dcery, pro které začalo psychicky velice náročné období. Už před dvěma týdny na to upozorňovala zpěvačka Lucie Bílá, dlouholetá kolegyně mnohonásobného Slavíka.

„Všichni se ptaj mě, ale co je do mý bolesti. Ale hlavně Ivanka a jeho dvě krásný dcery,“ řekla po smrti Gotta na vlnách Českého rozhlasu. Jak se nakonec ukázalo, nejvíce traumatizující bylo dění v posledních dnech pro starší z obou dcer Charlotte Ellu.

Podle původních informací měla na sobotní zádušní mši ve svatovítské katedrále chybět ona i mladší Nelly Sofie, nakonec se ale v chrámu obě objevily a vše nesly statečně. Charlotte se podle všeho zhroutila až později, zdroje serveru blesk.cz prozradily, že v krematoriu to pro ni bylo moc těžké, a tak zůstala v autě.

Jak prozradil autor hitu Srdce nehasnou Richard Krajčo, i píseň s tatínkem byla pro Gottovu dceru velkým náporem na psychiku. „Myslím, že stoprocentně o tom doma mluvili, že to rozebírali. Mám pocit, že se jí do toho ze začátku moc nechtělo, ale nakonec to zvládli,“ svěřil se pro Top Star. Charlotte Gottová to zkrátka poslední dobou nemá vůbec jednoduché.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott