Dominika Gottová narovinu: ROZVOD s Timem!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 15:44 | Aktualizováno: 17. října 2019 10:06

Dominika Gottová si prochází psychicky náročným obdobím, což souvisí nejen se smrtí jejího tatínka Karla Gotta. Zpěvákova nejstarší dcera řeší i intenzivní manželskou krizi a nevylučuje, že sáhne k rozhodnému řešení.

O víkendu Dominika Gottová opět navštívila Česko, aby se ve svatovítské katedrále naposledy rozloučila s tátou Karlem Gottem (†80). Hlavou už se jí ovšem možná honily myšlenky týkající se její budoucnosti. Jak už vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka připustila, že přemýšlí o trvalém návratu do rodné země.

Za vše mohou problémy ve vztahu s finským manželem, které možná vyřeší nejzazší varianta – rozvod. „Timo je muzikant a bohém, už je nějakou dobu bez práce a nedokáže uživit rodinu. Do toho všeho trpí maniodepresemi. Nějak toho na mě začalo být hodně,“ uvedla pro blesk.cz.

Spory naposledy vyvolal manželův výlet na jiný kontinent. Sluší se přitom připomenout, že do Prahy na pohřeb tchána dorazit nechtěl. „Timo byl měsíc na turné po Jižní Americe a vrátil se bez peněz. Tvrdí mi, že mu pořadatel údajně nezaplatil. Nevím, jak to bylo doopravdy. Nějak jsem mu přestala věřit,“ vysvětlila Dominika.

Gottová si bezpochyby nechá ještě vše projít hlavou, po letech by jí ale změna prostředí mohla prospět a třeba pomoci konečně zamávat s démony, jakými jsou alkohol a prášky. Dominika totiž před časem přiznala, že by se závislostí ráda zbavila.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki