Lucie Vondráčková upřímně o životě: Nemá to lehké!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 9:24 | Aktualizováno: 15. října 2019 15:45

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková upřímně promluvila o svých nynějších životních strastech. Dvojnásobná maminka připustila, že to momentálně nemá vůbec lehké. Štěstí jí podle jejích slov přinášejí především děti.

Lucie Vondráčková má za sebou psychicky velice náročné období, přes rok ji totiž zaměstnávaly spory s hokejistou Tomášem Plekancem, otcem jejích dvou dětí. Nedávno ovšem oba společně oznámili ukončení sporů, a tak má herečka a zpěvačka konečně čas řešit i jiné věci. Ačkoliv na prvním místě zůstávají samozřejmě děti.

„Život není lehký pro nikoho. Jsem hlavně šťastná, že mám dva zdravé a príma kluky,“ svěřila se dvojnásobná maminka v rozhovoru pro server idnes.cz. Od přátel se prý doslechla, že existuje recept, jak správně začít zase od začátku.

Kamarádka – fotografka jí teď říkala, že člověk má začít nový život na zelené louce do 42 let. „Pak už na to není energie. Tak jsem to stihla jen tak tak,“ konstatuje Vondráčková, která příští rok v březnu oslaví 40. narozeniny.

V interview také potvrdila, že synové Matyáš a Adam jsou nyní jediní muži jejího srdce. „Naprosto. Jsem s dětmi a teď mi to tak vyhovuje,“ dodala oblíbená umělkyně, kterou nebaví, jak jí média spojují s každým mužem, který se objeví v jejím okolí.

Témata: Lucie Vondráčková