Zdrcená Monika Absolonová: Drsná slova o pohřbech Gotta a Vlasáka!

Karel Gott a Monika Absolonová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2019 8:23

Nejdříve zpěvák Karel Gott, pak podnikatel Petr Vlasák. Na zpěvačku Moniku Absolonovou, která se v posledních dnech musela hned dvakrát obléct do černého a vyrazit na pohřeb, je toho až moc!

I když po ránu Monika Absolonová nepracuje, rozhodně se nedá říci, že by si mohla pospat! Má totiž doma dvě malé děti a tak vstává velmi brzy. „Matouš měl teď mlíčko a já se vždycky u tý přípravy přivzbudím a nespím,“ svěřila se zpěvačka.

I proto se rozhodla, že svým fanouškům napíše o něco dřív než běžně. Poslední dny pro ni totiž nebyly právě veselé a tak má potřebu si o tom promluvit. „Přiznám se, že pořád cítím smutek. Včera jsem byla na rozloučení s Peťou Vlasákem...“ vysvětlila. Jen pár dní předtím se přitom osobně na zádušní mši ve svatovítské katedrále loučila i se zpěvákem Karlem Gottem!

Netají se ani tím, že je těch pohřbů v poslední době nějak moc! „Já se už nechci loučit s nikým blízkým. A to si přeju i pro Vás. A slibuju, že dnes odpoledne už napíšu něco nesmutnýho. Pracovního. A vůbec veskrze pozitivního!“ slíbila zpěvačka.

Svůj příspěvek Monika Absolonová doplnila fotkou mraků ve tvaru srdce. „Přesto ale tak nějak začínám věřit, že srdce nehasnou...“ vzkázala s odkazem na poslední píseň Karla Gotta, kterou nazpíval se svou dcerou Charlotte.

Témata: Monika Absolonová Petr Vlasák Karel Gott