Jiří Krampol zůstává na JIPce: Navzdory slovům o propuštění!

Krampol, Jiří 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 14:06

Jiřího Krampola minulý týden zradilo zdraví takovým způsobem, že musel být hospitalizován v nemocnici. Vypadalo to ovšem, že bude nejpozději v pátek propuštěn. To se ale nestalo. Proč je známý bavič nadále na JIPce?

Minulý týden jsme vás informovali o zdravotní indispozici známého baviče Jiřího Krampola. Skončil v péči odborníků jako jeho žena Hanka, která se už pár měsíců léčí z nejrůznějších závislostí. Co přesně se stalo?

Herec a moderátor byl podle svých slov v Náchodě na soutěži Sestřička roku, chvíli stál v dešti a zimě venku a prochladl. V úterý ještě točil pro rozhlas v Ústí nad Labem, tam se mu ale udělalo příšerně zle a nemohl dýchat. Proto skončil na jednotce intenzivní péče s vidinou, že bude snad v pátek propuštěn.

To se ale nestalo. Jak informuje server blesk.cz, Krampol si v nemocnici na JIPce, kde mu dávají kapačky pobyl celý víkend. „V jeho věku by mohlo být fatální, kdyby se něco zanedbalo nebo podcenilo, a tak než legendárního baviče dají dohromady, bude muset ještě být pod dohledem lékařů,“ konstatuje zmíněný web.

Jeho manželka Hanka, toho času hospitalizovaná v bohnické léčebně kvůli několika závislostem, se přitom těšila, že poprvé alespoň na chvíli zdravotnické zařízení opustí. Moc si totiž přála se s Karlem Gottem (†80), dlouholetým kamarádem manžela, naposledy rozloučit. Bez Krampola ale do katedrály nešla.

Témata: Jiří Krampol