Jaromír Nohavica to vážně přehnal? Jsi ubožák a s*áč. Totální dno, píší mu Češi

Jaromír Nohavica

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. října 2019 11:57 | Aktualizováno: 15. října 2019 12:00

Písničkář Jaromír Nohavica se opět postaral o pořádný rozruch! Pokřtil totiž knihu kontroverzního protimuslimského sociologa Petra Hampla. A to mu někteří Češi v čele s Pavlem Novotným nemohou odpustit!

O tom, že ostravský bard křtil knihu kontroverzního sociologa Petra Hampla, informovala na sociálních sítích například Eva Hrindová, která se proslavila jako aktivistka a zakladatelka stránky Naštvané matky.

Jaromír Nohavica pokřtil novou knihu Petra Hampla. Pro přítomné jsem kousek z ní přečetla a s mistrem jsem měla možnost i docela dlouho pohovořit. Přesvědčil mě, abych s našimi knihami dorazila na knižní veletrh do Ostravy. Myslím, že to bude zábava. ? pic.twitter.com/ZaG1VG0RvI

— Eva Hrindová (@EHrindova) October 13, 2019

„Jaromír Nohavica pokřtil novou knihu Petra Hampla. Pro přítomné jsem kousek z ní přečetla a s mistrem jsem měla možnost i docela dlouho pohovořit. Přesvědčil mě, abych s našimi knihami dorazila na knižní veletrh do Ostravy. Myslím, že to bude zábava,“ pochvaluje si na twitteru Hrindová.

To, že se Nohavica takové akce zúčastnil a navíc knihu protiislámského a protiimigračního aktivisty, ale některé pořádně pobouřil. „Jarek je muzikant od Boha, ale jinak koště všech košťat, ubožák a s*áč. Křtít knížku ha*zlovi Hamplovi, kůžičkovat se s Hrindovou. Už na Jarka fakt kašlu. Miluju album koncert a všechny ty věci, toto ale není ve slušné společnosti (a té já jsem guru) možné akceptovat. Koště koště koště!“ vzkázal například řeporyjský starosta a bývalý bulvárník Pavel Novotný.

A není zdaleka jediný! „Totální dno,“ zlobí se na písničkáře Češi. „Nohavica stále hledá dno, je mi z toho hlavně smutno,“ postesl si na twitteru jeden z Čechů. Na jeho slova zareagoval i poslanec KSČM Jiří Dolejš.

„Ta jeho příchylnost k náckům je zjevně trvalejší, Smutné, zapotřebí to nemá,“ rýpnul si Dolejš, který narážel na fakt, že Nohavica v minulosti podpořil předsedu SPD Tomia Okamuru. „Je to sympaťák,“ okomentoval fakt, že se spolu s politikem vyfotil.

Témata: Jaromír Nohavica Pavel Novotný Jiří Dolejš Petr Hampl Eva Hrindová (Naštvané matky)