Lucie Vondráčková narovinu o lásce: BOJÍ SE CHODIT VEN!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 10:45 | Aktualizováno: 14. října 2019 21:02

Lucie Vondráčková byla po návratu do Česka spojována už s několika muži, zatím ale vždy tvrdila, že jde jen o přátele. V nejnovějším rozhovoru prozradila na téma vztahů zase něco nového. Jak se věci mají?

Lucie Vondráčková před časem oznámila ukončení sporů s otcem jejích synů, hokejistou Tomášem Plekancem, který už žije nový život po boku těhotné tenistky Lucie Šafářové. Ona sama si zatím nového partnera nenašla, ač se po jejím boku v uplynulých měsících několik mužů ukázalo. Podle svých slov ani nikoho nehledá.

„Nikoho teď nehledám. Až se objeví někdo fajn, tak to snad poznám, ale teď mám dojem, že mě chce bulvár spojovat s láskou za každou cenu. Což je nesmysl,“ řekla v rozhovoru pro revue.idnes.cz. „ Teď se opravdu necítím být připravená na nový vztah,“ doplnila vzápětí.

Herečka a zpěvačka je prý vždy zvědavá, s kým dalším bulvární tisk přijde, koho jí přidělí a jak dlouho bude tu pohádku omílat. „Nevím jak ostatní, ale mně přijde, že po a během rozvodu člověk nemá čas, energii, ani kapacitu na to hledat si hned někoho nového,“ konstatuje.

Vondráčková se teď skoro bojí kamkoli s kýmkoli chodit. „Hlavně pro ty kamarády to je asi těžké, když se se mnou někde objeví. Zatím to naštěstí nikoho z nich nepoložilo. Ale pro jejich opravdové partnerky to musí být hrůza,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková