Dominika Gottová: Bohdalová jí připravila zklamání!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 8:25 | Aktualizováno: 15. října 2019 0:55

Ačkoliv dlouhá léta žije ve Finsku, o uplynulém víkendu nemohla Dominika Gottová chybět v Česku. Rodina a přátelé se loučili se zpěvákem Karlem Gottem, který podlehl zákeřné nemoci. Jeho nejstarší dceru ale jedna věc během zádušní mše velice zklamala.

Dominika Gottová má za sebou jeden z psychicky nejnáročnějších víkendů života. Dorazila z Finska, aby se v pražské svatovítské katedrále zúčastnila zádušní mše za Karla Gotta (†80) a s milovaným tatínkem naposledy rozloučila. Jak ale v neděli při odjezdu domů přiznala, předchozí den jí přinesl i jedno velké zklamání.

„Velkým zklamáním pro mne byl projev Jiřiny Bohdalové, která mluvila jen o dvou dcerách Charlottě a Nelly, ale já a Lucie jsme taky jeho děti. Úplně jako by na nás zapomněla,“ prozradila serveru ahaonline.cz.

Na mysli měla např. následující pasáž smuteční řeči legendární herečky a Gottovy celoživotní kamarádky: „Na cestě k sobě našel už dávno svého boha. I proto po této nelehké životní cestě odešel klidně. Ve spánku, obklopen silou lásky svých vůbec nejbližších, ženy Ivanky a dvou mladších dcer Charlottky a Nellinky.“

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika v sobotu zamířila na letiště a vrátila se do Finska. „Mám ve Finsku novou práci, a tak jsem si nemohla vzít týden volna. Jsem za ni moc ráda a nechci o ni přijít,“ vysvětlovala svůj brzký odjezd zpátky s tím, že Praha jí bude moc chybět.

Témata: Dominika Gottová Jiřina Bohdalová Karel Gott