Jiří Krampol: S GOTTEM SE NEROZLOUČIL! Dostal zákaz!

Jiří Krampol, herec a moderátor

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. října 2019 19:48

Jiří Krampol dnes do svatovítské katedrály na Pražském hradě nedorazil. Jeho žena Hanka se přitom těšila, že konečně opustí léčebnu. Kvůli hospitalizaci ale Krampolovi nebylo doporučeno dostavit se na pohřeb Karla Gotta.

„Pozvánku jsem dostal, ale v žádném případě nepůjdu,“ citoval Krampola server Blesk. Populární herec a moderátor o uplynulém víkendu prochladl a nakonec skončil s prudkou chřipkou na antibiotikách na jednotce intenzivní péče. Dle webu ho sice měli v pátek propustit, ale v tomto stavu byla účast na mši vyloučená.

Jeho manželka Hanka hospitalizovaná v bohnické léčebně kvůli několika závislostem se přitom těšila, že poprvé alespoň na chvíli zdravotnické zařízení opustí. Moc si totiž přála se s Gottem, dlouholetým kamarádem manžela, naposledy rozloučit. Bez Krampola ale do katedrály nedorazila.

Na Hradě se objevil například zpěvák Michal David, který před novináři na Gotta zavzpomínal a uvedl, že po Gottovi zůstane prázdné místo. Přišli také hudebníci Petr Janda, Karel Vágner a Felix Slováček, ředitelka vydavatelství Supraphon Iva Milerová a dále katolický kněz Zbigniew Czendlik nebo herečka Dagmar Patrasová.

Mezi smutečními hosty byl také zpěvák Milan Drobný, ač s Gottem měli spory a Drobný kritizoval i jeho manželku Ivanu. Do katedrály zamířili například i herci Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Boleslav Polívka, Miroslav Donutil, slovenský zpěvák Miroslav Žbirka či zpěvačka Helena Vondráčková. 

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová Karel Gott