Největší překvapení Gottova pohřbu: TUHLE OSOBU NIKDO NEČEKAL!

S Karlem Gottem se přišli rozloučit politici, umělci, sportovci i veřejnost 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. října 2019 15:42 | Aktualizováno: 15. října 2019 10:44

Z dnešní zádušní mše za zemřelého zpěváka Karla Gotta ve svatovítském chrámu na Hradě odcházeli hosté smutní a dojatí. Události se zúčastnilo mnoho slavných osobností, včetně jedné, která si s Gottem pořádně vjela do vlasů!

Na Hradě se objevil například zpěvák Michal David, který před novináři na Gotta zavzpomínal a uvedl, že po Gottovi zůstane prázdné místo. Operní zpěvačka Eva Urbanová potvrdila, že při zádušní mši vystoupí.

Přišli také hudebníci Petr Janda, Karel Vágner a Felix Slováček, ředitelka vydavatelství Supraphon Iva Milerová a dále katolický kněz Zbigniew Czendlik nebo herečka Dagmar Patrasová.

Mezi smutečními hosty byl také překvapivě zpěvák Milan Drobný, ač s Gottem měli spory a Drobný kritizoval i jeho manželku Ivanu. Do katedrály zamířili například i herci Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Boleslav Polívka, Miroslav Donutil, slovenský zpěvák Miroslav Žbirka či zpěvačka Helena Vondráčková.

Z členů vlády se objevil jako první ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček. Katedrála se pro zvané hosty otevřela zhruba v 09:30, celkem jich byly pozvány stovky.

Témata: Karel Gott Milan Drobný