Karel Gott (†80)? Ilona Csáková otevřeně!

Karel Gott 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. října 2019 10:19 | Aktualizováno: 12. října 2019 13:15

K rodině zesnulého zpěváka Karla Gotta měla velice blízko jeho kolegyně Ilona Csáková, která se přátelí i s Mistrovou ženou Ivanou. Na legendu tuzemské pop-music si tak mohla udělat vlastní názor.

Ilona Csáková podle dostupných informací nebude už za pár chvil chybět na zádušní mši za zpěváka Karla Gotta (†80). Však jí také doprovázel už od dětství. „Měli jsme jeho fotky vystavené doma, maminka ho miluje. On započal můj sen stát se zpěvačkou,“ přiznala pro Českou televizi.

Mistra považovala za kolegu, kterého si nesmírně vážila a byla ráda, že s ním může zpívat. „Vážím si i toho přátelství, které mezi námi vzniklo. Brala jsem ho jako kamaráda,“ svěřila se zpěvačka, které Slavík dokonce dorazil na svatbu. Csáková má dokonce svérázný názor na to, čím Gott pro lidi vlastně byl.

„Byl to vlastně takový lidový léčitel. Tišil bolesti a léčil duše,“ konstatuje. „Byl také šarmantní, empatický a taktní. Zkrátka muž s velkým M. Dokázal člověka nabít úsměvem. Všimli jste si, jak se krásně smál?“ nechala se slyšet.

Csáková si váží i toho, že nechyběla na oslavě zpěvákových osmdesátých narozenin. „Ivanka zorganizovala krásnou oslavu. Karel miloval svůj život, ženu, rodinu, profesi a fanoušky. Ivanka se naprosto božsky o božského Káju starala a za to jí patří jí obrovský dík,“ dodala na závěr.

Témata: Karel Gott Ilona Csáková