Karel Gott (†80) a VELKÝ SMÍR: Neuvěříte, kdo dostal pozvánku na mši!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 13:25 | Aktualizováno: 12. října 2019 10:20

Na sobotní zádušní mši za Karla Gotta dojde k velkému usmíření mezi rodinou legendárního zpěváka a mužem, který se před pár měsíci nelichotivě vyjádřil na adresu Ivany Gottové. Kdo dostal překvapivě pozvánku?

Dlouhá léta byli Karel Gott (†80) a Milan Drobný velmi dobří přátelé, než je rozkmotřil Mistrův řidič Olda Havránek. Někdejší spolužáci sice znovu nalezli společnou řeč, ale letos v červnu mezi nimi došlo k dalšímu ostrému sporu. Stačilo, aby Drobný v knize ke Gottovým osmdesátinám promluvil o nařčení, že „ho mlátí jeho manželka Ivana Gottová“.

Zpěvák parafrázoval slova Slavíkova řidiče Oldy Havránka. „Přísahal mi, že Ivana mlátí Karla a že jsem jedinej, kdo s tím může něco udělat,“ citoval Blesk z knihy. Strhla se mela, Gott prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové ostře reagoval. Slovy Drobného „byl zhnusen a chtělo se mu zvracet“. Informace o údajném domácím násilí označila mluvčí za „nehoráznou a sprostou lež“.

Gott tehdy dlouholetému kamarádovi sdělil, že ruší jeho pozvání na oslavu červencových narozenin. V těchto smutných dnech po Gottově smrti to ale vypadá, že mezi oběma rodinami došlo k velkému usmíření. Drobného manželka potvrdila, že mají v sobotu namířeno na zádušní mši ve svatovítské katedrále.

„Ano, pozvání máme. Určitě půjdeme,“ prozradila serveru expres.cz Dana Drobná. Vdova Ivana Gottová, která o pozvánkách bezpochyby rozhoduje, tedy prokázala velký nadhled.

Témata: Karel Gott Milan Drobný