Jiřina Bohdalová: DOJEMNÉ LOUČENÍ!

Bohdalová, Jiřina 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 12:10 | Aktualizováno: 12. října 2019 12:17

Na co Jiřina Bohdalová sáhne, to se promění ve zlato. To se dá říct o jejím angažmá v televizní show Česko Slovensko má talent, kde zaskakovala za jednu z porotkyň. Fanoušci by si moc přáli její setrvání, místo toho ale přišlo dojemné loučení.

I když se Jiřina Bohdalová podle spekulací ujme slova na zítřejší zádušní mši za zpěváka Karla Gotta (†80), a tak se nejspíš někde pečlivě připravuje, zároveň stíhá to, co má odjakživa v popisu práce – bavit lidi. V těchto smutných dnech se jí to daří v show Česko Slovensko má talent.

Legendární herečka tam zaskakuje v porotě za slovenskou kolegyni Dianu Mórovou a fanoušky si získala natolik, že si přejí, aby ji televize zaměstnala permanentně. Dnes večer ale k nelibosti diváků talentové soutěže stanice odvysílá poslední díl, v němž se „Bohdalka“ představí. Dojde v něm i dojemnou chvíli.

Jednou ze soutěžících bude devatenáctiletá Viktória, která předstoupí před porotce s vlastním songem. Její poslání je ale jiné. Text rapové písně totiž věnovala svému otci, jehož problémy s alkoholem odnáší celá rodina.

„Přišla jsem, abych mu předala vzkaz, že ho moc miluji. Věřím, že se z toho dostane, a jsem připravená mu všechno odpustit,“ svěří se podle super.cz Viktória. Na její vzkaz reaguje právě Jiřina Bohdalová, která podle serveru označí takové gesto za krásné a vyburcuje publikum k potlesku.

Témata: Jiřina Bohdalová