Zoufalá Dominika Gottová: Po příletu na pohřeb...

Karel Gott s dcerami

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. října 2019 9:22 | Aktualizováno: 12. října 2019 10:56

Do Prahy kvůli pohřbu přiletěla také nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika (46). Z Finska, kde žije s manželem, do Česka přiletěla ve čtvrtek odpoledne. Do vlasti se tak vrátila už podruhé v krátké době. Po přistání měla slzy v očích!

Dominika Gottová Prahu navštívila po delší době letos v létě. Tehdy se vůbec naposledy setkala se svým otcem Karlem Gottem. Při té příležitosti mu slíbila, že se konečně dá dohromady a omezí nejen alkohol, ale i léky na uklidnění.

„Dávám se dohromady, nikoliv v léčebně, ale sama,“ přiznala po příletu na pohřeb Dominika deníku Aha! Dominika. Jen několik hodin před smrtí totiž zpěvák svoji nejstarší dceru přes mluvčí Anetu Stolzovou (37) veřejně pokáral za to, že o měsíc odložila nástup do léčebny!

Dnes Dominika lituje jedné věci. Mrzí ji, že nepoznala, že se s ní její tatínek při poslední návštěvě loučí! „Byl to nejsmutnější let domů! Moc jsem si přála tatínka ještě obejmout. Když jsem tu byla v červenci, netušila jsem, že ho vidím naposledy,“ smutní Dominika.

Se slzami v očích vzpomíná na oslavu otcových osmdesátin, která se uskutečnila v Gottově vile na Bertramce. „Bylo to krásné odpoledne! Tatínek byl veselý a já netušila, že se s námi loučí, až teď mi hodně věcí dochází,“ posteskla si dcera zesnulého slavíka.

Dlouho se ale v Česku nezdrží, do Finska za manželem se Dominika Gottová vrátí už v neděli. „Musím, protože jsem nastoupila do nové práce, do sushi restaurace v centru Helsinek, tak mne čekají povinnosti,“ dodala Dominika, kterou její nová práce velmi baví.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott