Lucie Vondráčková si to příště rozmyslí: Adamec chtěl znát pravdu!

Lucie Vondráčková v Létě s gentlemanem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 14:55

Lucie Vondráčková by si měla vzít poučení z jednoho ze svých nedávných mediálních výstupů. Nelichotivě se totiž vyjádřila na adresu několika filmů, v nichž byla obsazena, což se tvůrců logicky dotklo. Po Vondráčkové proto žádali vysvětlení.

Ještě před ukončením vleklých sporů s hokejistou Tomášem Plekancem poskytla Lucie Vondráčková třaskavý rozhovor, v němž kromě osobních záležitostí komentovala i svou profesní kariéru. Jak připomíná server ahaonline.cz, dokonce se velice nelichotivě vyjádřila na adresu některých filmů, ve kterých sama hrála.

„Měla jsem velkou smůlu,“ posteskla si nejprve. „Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat. Proto teď víc točím v Kanadě,“ citoval herečku a zpěvačku expres.cz.

To se samozřejmě nelíbilo režisérovi Jiřímu Adamcovi, který prvně jmenovanou komedii stvořil s Jaromírem Hanzlíkem. Po konfrontaci s Vondráčkovou ale zjistil, že šlo spíš o nedorozumění. „Ona mluvila o dvou věcech paralelně a o jedné z nich prohlásila, že to nedokoukala,“ cituje ahaonline.cz Adamcova slova pro týdeník Sedmička.

„Mluvila primárně o tom prvním filmu, a to bylo vztaženo i na Léto s gentlemanem. Lucka Vondráčková, tenkrát byla v Kanadě, mi posílala informaci, že to není tak, že to nikdy neřekla a že ten film byl naopak pěkný. Velmi se jí to líbilo,“ dodal režisér.

Témata: Lucie Vondráčková Jiří Adamec (režisér) film Léto s gentlemanem