Ivana Gottová má plán? Hledání útěchy u slavného herce v USA!

Gottová, Ivana 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 14:14 | Aktualizováno: 11. října 2019 22:57

Spekulace o tom, že se Ivana Gottová s dcerami připravuje na stěhování do USA, sílí na intenzitě. V zámoří by prý navíc mohla hledat útěchu u slavného hollywoodského herce, s nímž se před lety seznámila.

Vdova Ivana Gottová intenzivně řeší páteční poslední rozloučení na Žofíně a sobotní zádušní mši ve svatovítské katedrále. Po nadcházejícím víkendu už ale bude čas jít dál. Je budoucnost rodiny po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) na Bertramce?

O tom se v tuzemských médiích čile spekuluje. Objevily se informace, údajně od zdroje blízkého rodině, že Ivana Gottová plánuje se s dcerami odstěhovat do USA zhruba na dva roky, než se přežene největší humbuk. Některé weby připomínají, že vdova má s pobytem v Americe své zkušenosti.

Éterem třeba kolují informace, že měla ještě jako Ivana Macháčková během pobytu v USA, kam odcestovala po studiích na zdravotnické škole, vztah s hollywoodským hercem Michaelem Douglasem. Ten by jí prý mohl být nápomocen i teď, pokud by se rozhodla s rodinou přesunout do zámoří.

„Herec byl jistě zamilovaný až po uši, a kdyby mu Ivana zavolala, že je v nesnázích, určitě by jí pomohl. Zpočátku nikdo nečekal, že se z toho vyvine opravdový vztah, když to začalo tak nevinně,“ píše server sip.denik.cz. Tak uvidíme, jak se to celé vyvine.

Témata: Ivana Gottová Michael Douglas