Jakub Prachař potvrdil: ROZVOD s Agátou!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 13:30

Jakub Prachař přestal mlžit ohledně rozvodu s manželkou Agátou, který před pár dny propálila její matka Veronika Žilková. Herec a moderátor v televizi narovinu řekl, jak se teď věci mají.

Veronika Žilková minulý týden v reakci na úmrtí Karla Gotta (†80) propálila, že se její dcera Agáta Prachařová definitivně rozvádí s Jakubem Prachařem. Ostatně osud jejich manželství visel na vlásku už během jara, modelka a moderátorka tehdy musela vyvinout velké úsilí, aby dala vše zase do pořádku. A vlastně se jí to nejspíš ani nepovedlo…

O rozvodu přesto doposud oba mlčeli, ačkoliv jsou veřejně spojováni s osobami opačného pohlaví. Agáta, která opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová, měla v Praze fešného surfaře z Izraele. Jakub Prachař zase údajně ulovil velmi známou krásku na módní akci. Její jméno se ale v éteru neobjevilo.

Jak informuje server blesk.cz, Prachař mlčet přestal a rozvod poprvé veřejně přiznal, když ho v show Česko Slovensko má talent, kde dělá porotce, jeden ze soutěžící využil pro své číslo. „Za chvíli už budu svobodný,“ cituje server slova, která prý pronesl během vystoupení.

Co na to říká Agáta? Těžko říct, před pár dny si totiž i s dětmi sbalila kufry a nikterak překvapivě odcestovala do Izraele se slovy, že v Česku už toho má plné zuby. V ideálním psychickém rozpoložení tedy bezpochyby není.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová