Parte Karla Gotta (†80): Vdova Ivana snímek pečlivě vybírala!

Parte Karla Gotta 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 10:49

Karel Gott má od včerejška dojemné parte, která na webových stránkách zveřejnila jeho žena. Ivana Gottová si dala záležet, pečlivě vybírala i ten správný snímek. Jakou fotografii nakonec zvolila?

Ivana Gottová včera zveřejnila dojemné parte zesnulého manžela Karla Gotta (†80), na kterém stojí napsáno, že Mistr nezemřel, neboť ví, že bude žít v srdcích těch, kteří ho milovali. Vdova opatřila smuteční oznámení fotografií zpěváka z profilu. Odkud ji vzala?

Snímek zpěváka v saku s květovaným vzorem a bílé košili vznikl během natáčení videoklipu k písni Srdce nehasnou, duetu Gotta s dcerou Charlotte, který se stal nevídaným hitem. Skladba u lidí boduje i po smrti zpěváka, který 1. října podlehl zákeřné nemoci.

Jak uvádí server blesk.cz, pořídila jej fotografka Lenka Hatašová, která často fotí známé osobnosti. V zázemí Hudebního divadla Karlín si tehdy vybudovala ateliér, kde s Karlem během dne pracovala. Tehdy ještě vůbec netušila, kde všude se její snímky Slavíka nakonec objeví.

Parte také prozradilo, jak je to s naplněním Gottova životního kréda. Zpěvák se s ním u příležitosti 80. narozenin svěřil hudebnímu publicistovi Miloši Skalkovi v rozhovoru pro domovské vydavatelství Supraphon, které čekají krušné časy. Musí se totiž připravit na éru po Gottovi. Rodina, přátelé i veřejnost se s legendárním zpěvákem rozloučí zítra a pozítří.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová