Těhotná Andrea Kerestešová: Překvapivá slova o potratu!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 9:31

Andrea Kerestešová se již brzy stane dvojnásobnou maminkou, přesto musela na sociální síti pronést překvapivá slova o potratu. Jednoho z fanoušků totiž zajímalo, jaký na ně má věřící herečka názor.

Už přes dva měsíce se herečka Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) těší se svým manželem Mikolášem na druhého potomka. Společně už mají dvouletého syna Tobiáše, který se už dozajista nemůže dočkat sourozence.

Oblíbená Slovenka, která zazářila v momentálně reprízovaném seriálu Vyprávěj, je věřící. Takoví lidé mají většinou vyhraněný názor na interrupci. Možná, že fanoušek, který se herečky zeptal na její názor, ji chtěl vyprovokovat. To se mu ale nepodařilo.

Andrea si dokázala udržet odstup. „Nikoho nesoudím a ani nebudu, ale myslím, že život je zázrak,“ napsala v reakci na sociální síti. Některé ženy podle ní procházejí velmi složitým rozhodnutím, ať už z důvodu incestu, znásilnění, nemocného dítěte nebo špatné životní situace.

„Ale… co když zrovna ten malý človíček je posláním… zachráncem, učitelem, objevovatelem, vědcem… každý z nás je potenciál!“ dodala Růžičková, která se sama brzy stane dvojnásobnou maminkou.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)