Hana Krampolová: Propustka z léčebny… Může za to Gott (†80)!

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 9:00

Dočká se Hana Krampolová konečně propuštění z léčebny? Naděje jí svitla poté, co se dozvěděla o posledním rozloučení se zpěvákem Karlem Gottem, který byl dobrým kamarádem jejího manžela Jiřího Krampola.

I za zdi léčebny v pražských Bohnicích, kde je Hana Krampolová v péči odborníků, kteří se jí snaží zbavit všech závislostí, doputovala minulý týden smutná zpráva o úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Manželka známého baviče v souvislosti s tím spřádá plány na opuštění zdravotnického zařízení.

„Ráda bych šla s Jiříčkem v sobotu na pohřeb Karla Gotta,“ řekla serveru blesk.cz. Jiří Krampol ale není v nejlepší kondici. Známý bavič přiznal, že o uplynulém víkendu prochladl a nakonec skončil s prudkou chřipkou na antibiotikách na jednotce intenzivní péče.

Hanka se přesto vidiny účasti na zádušní mši ve svatovítské katedrále nevzdává. „Ráda bych se rozloučila, moc jsem si Karla Gotta vážila, byl to úžasný člověk, ale nevím, jestli to stihnu,“ přiznala webu.

Žena populárního herce dodala, že výrazně přibrala, podle svých slov má už šedesát kilo. To s sebou přináší i menší komplikace. Krampolová totiž nemá co na sebe, jelikož vlastní věci už neoblékne. Její muž však jistě rád sáhne do kapsy, aby jí něco hezkého pořídil.

Témata: Hana Krampolová Karel Gott Jiří Krampol