Jiří Krampol na JIPce! Zradilo ho zdraví!

Jiří Krampol 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 17:50 | Aktualizováno: 9. října 2019 20:40

Po manželce skončil v péči lékařů i sám Jiří Krampol. Zdraví ho zradilo po víkendovém vystoupení. Známý bavič se snažil nemoc přechodit, ale nebyl to šťastný nápad. Nakonec totiž skončil na nemocničním lůžku.

Hana Krampolová je ke své nelibosti už téměř dva měsíce v péči odborníků v léčebně v pražských Bohnicích, kde se jí místní personál snaží zbavit všech závislostí, které si během předcházejících let vypěstovala a které později vedly hned k několika kolapsům. V péči lékařů ovšem skončil i její muž, známý bavič Jiří Krampol.

O víkendu byl podle svých slov v Náchodě na soutěži Sestřička roku, chvíli stál v dešti a zimě venku a prochladl. „Už druhý den mi bylo na umření. V úterý jsem ještě točil pro rozhlas v Ústí nad Labem a udělalo se mi příšerně zle a nemohl jsem dýchat,“ prozradil extra.cz. Pak to začalo být dramatické.

„Zavolali doktorku, ta říkala, že si mě v mém stavu nevezme na svědomí a zařídila, abych byl hned po natáčení hospitalizován. Byla to velmi prudká chřipka, jejíž průběh zkomplikovaly moje průdušky. Ležím na JIPce a dávají mi kapačkou antibiotika,“ přiznal Krampol serveru.

Teď už se mu prý daří úměrně situaci dobře. „S průduškami mám problém celý život. Stejný problém měla i maminka a další příbuzní. Naštěstí rentgen neodhalil žádný další problém, tak pokud se to nezhorší, snad půjdu za pár dní domů. Tedy aspoň doufám,“ dodal populární herec.

Témata: Jiří Krampol